Keynote speaker & WORKSHOP MASTER

Peter on stage is een experience op zich! Passioneel, interactief en bij momenten redelijk hilarisch.

Inspirerende keynote speEches & WORKSHOPS

Als een marketing expert en master in de filosofie weet Peter als geen ander om het voor de hand liggende marketing- en eventdenken op zijn kop te zetten. Hij neemt zijn publiek tijdens zijn workshops en keynotes op een verrassende manier mee en, heel belangrijk, hij voorziet ze van direct toepasbare inzichten en daarbij horende methodes, nuttig voor event- en andere marketeers. En dat alles op een inspirerende manier.   

Keynote speeches en uiteraard ook de workshops kunnen ook aangepast worden aan een event, aan een specifiek publiek, of aan een specifieke doelgroep. Stuur Peter een mail en we werken zeker iets uit!  peter@peterdecuypere.com

Cover foto: Unizo TOPSEMINAR, foto door ‘Bloempotproductions’ 

Succes in 7 mislukkingen (Keynote)

Nieuwe keynote die hoort bij Peter zijn nieuw boek, verschenen in mei 2023. Intussen aan tweede druk toe.

EVENTS ZIJN DUURZAMER DAN ZE ZELF BESEFFEN! (NIEUWE WORKSHOP EN KEYNOTE!)

Nu beschikbaar!
Peter Decuypere Event consultant en schrijver van Holy Trinity Events

Holy trinity events (Keynote of workshop)

De klassieker onder de keynotes van Peter. Ook als workshop beschikbaar.

Holy trinity Branding for Marketeers (keynote)

We love events (workshop)

Workshops op maat van 1 uur tot 21 uur

NIEUWE WORKSHOP EN keynote. NU BESCHIKBAAR!

EVENTS ZIJN DUURZAMER DAN ZE ZELF BESEFFEN!

Interessant voor Event Managers, Sustainability Managers en Communicatie Managers

Deze workshop, alsook de keynote geeft je een verrassende kijk op duurzaamheid. Als je duurzaamheid vanuit het perspectief van de SDGs (Sustainable Development Goals van de United Nations) bekijkt, dan zijn de meeste events veel duurzamer dan ze zelf beseffen!

 

HOE MAAK JE JE EIGEN DUURZAAMHEIDSPLAN/RAPPORT OP?

Duurzaamheid op events wordt alsmaar belangrijker en duurzaamheidsplannen en -rapporten worden meer en meer gevraagd en verwacht door zowel bezoekers (B2C) van evenementen als door klanten (B2B). Uiteraard staat duurzaamheid ook hoog op de agenda bij aanbestedingen en uitvoering van opdrachten gelinkt aan de overheid. 

 

HOE PAKKEN WE HET IN DE WORKSHOP AAN?

Aan de hand van talrijke inspirerende voorbeelden, verwerkt in een handige online tool, werk je op een intuïtieve manier  Sustainable Event Actions (SEA’s) uit voor je eigen event.

Bekijk hier alvast enkele voorbeelden in de demo. Je vindt er trouwens ook een voorbeeld van een duurzaamheidsplan.  https://peterdecuypere.com/globsusdemo/

 

WAT IS HET BRUIKBARE RESULTAAT VAN DEZE WORKSHOP?

Op het eind van de workshop heb je de basis gelegd voor het opmaken van je eigen duurzaamheidsplan/rapport voor jouw event.

Handig is dat de zelf uitgewerkte SEA’s  meteen ook verbonden zijn aan de SDG’s  (Sustainable Development Goals) en aan de ESG-impactarea’s (Environmental, Social, Governance) waardoor ze verder kunnen worden gebruikt bij een Europese  CSRD-rapportering.

 

VERLOOP VAN DE WORKSHOP

Deze workshop verloopt ideaal over 1 volledige dag, opgedeeld in twee dagdelen van telkens ongeveer 2,5 uur. In de voormiddag doorlopen we de opbouw en de inspirerende voorbeelden en in de namiddag gaan de deelnemers dan zelf aan de slag met de online tool. De workshop kan ook op een halve dag worden gegeven, maar dan ligt de nadruk vooral op inspirerende cases.

NOG KORT SAMENGEVAT…

Door deze workshop, en de unieke aanpak vanuit herkenbare, uit de praktijk gehaalde voorbeelden, zal je niet alleen duurzaamheid op een heel andere en bredere manier bekijken, maar zal je ook als praktisch en vooral bruikbaar resultaat,  je eigen duurzaamheidsplan/rapport kunnen opmaken. Daarbij zal je merken dat vele events veel duurzamer zijn dan ze zelf beseffen.

EN TOT SLOT NOG IETS OVER DE KEYNOTE

Peter heeft ook een keynote over duurzaamheid op events. Daarbij geeft hij je een verrassende kijk op duurzaamheid die veel verder reikt dan de E van Environment. In deze keynote overloopt Peter de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) en helpt hij je aan de hand van veel inspirerende voorbeelden op weg om je eigen  event een stuk duurzamer te maken. Geen greenwashing, maar wel een realistische en pragmatische kijk op duurzaamheid! Kortom: deze keynote is een absolute aanrader die je uit de duurzaamheidsjungle zal brengen.

 

 

Keynote en Workshop

Holy trinity events

Interessant voor Event Managers en Event Marketeers

Deze keynote en ook workshop, intussen klassiekers, zijn opgebouwd  rond Peter zijn  boek ‘Holy Trinity Events’. Je leert tijdens de workshop op een synthetische manier wat events echt succesvol en waardevol maakt.  Het gaat om veel meer dan het plaatsen van nog maar meer goden op het podium (GOD-experiences), en dus het creëren van ME-xperiences en WE-xperiences.

Dit toont Peter aan in een inspirerend verhaal dat passeert langs Daft Punk, Formule 1, Burning Man, Tomorrowland en nog een stuk verder gaat tot in de gamewereld van League of Legends.

Peter brengt in de keynote, en ook doorheen de workshop, een verhaal dat niet alleen inspirerend kan zijn voor eventmarketeers, maar voor alle marketeers tout court.

Hij geeft constant inspirerende voorbeelden die je meteen zelf zal kunnen toepassen op je eigen events, groot of klein.

De keynote garandeert direct bruikbaar resultaat en is een dagformule, waarbij er ‘s morgens uitleg wordt gegeven en dan in de namiddag aan de slag wordt gegaan aan de hand van een Holy Trinity Events Template. 

Keynote

succes in 7 mislukkingen

Interessant voor Managers, Marketeers & Positieve Denkers

Dit boeiend verhaal van succes en falen en succes en falen en nog maar eens succes en falen en succes behoort bij het boek Succes in 7 Mislukkingen, dat is verschenen in april 2023. 

Vanuit zijn eigen successen en mislukkingen onthult Peter, op een entertainende manier, wat de fundamenten van succes zijn. Hij heeft het onder andere over een raad van mezelven en over de mythe van het gebalanceerde leven en over het kiezen van de juiste businesspartners. En een conversatie tussen Daft Punk en Socrates leert ons dan weer alles over de kracht van metadenken. 

Hij eindigt zijn keynote met eenvoudige take-aways die ook in het normale dagelijkse leven soms heel nuttig kunnen zijn! 

Peter past zijn keynote aan en brengt dus een ander verhaal voor managers, marketeers, jonge entrepreneurs, of voor een gemengd publiek. Dat kan makkelijk omdat hij dan telkens start vanuit andere successen, mislukkingen en cases. 

Onderhoudend en met veel zelfrelativering en humor gebracht.

SPECIALE BOEKENDEAL!

Omdat dit boek net uit is (april 2023) kan deze keynote bij afname van een aantal boeken aan een extra voordelige prijs worden geboekt. Vraag gerust naar de voorwaarden. Zolang de voorraad strekt.. 🙂
Keynote

Is jouw event een holy trinity event?

Interessant voor Congres Organisatoren en Event Managers

Peter komt en analyseert on the spot jouw event of conference. Hierbij vertrekt hij uiteraard vanuit het  ‘Holy Trinity Events’ perspectief. Peter neemt dan foto’s op het event zelf en integreert deze onmiddellijk in zijn keynote speech.

Dit kan de ideale closing keynote speech zijn van jouw event, omdat Peter zelf een inspirerende en uiterst originele samenvatting maakt.

Kort gezegd: practice what you preach! Deze keynote maakt van jouw event een Holy Trinity Event.

Ooit een publiek een #guccigang masskaraoke zien doen? Het zou wel eens kunnen gebeuren op jouw event!

Keynote

holy trinity branding

Interessant voor Marketeers

Peter Decuypere trekt zijn ‘Holy Trinity Events-verhaal open naar marketing in het algemeen, en toont op een verrassend eenvoudige manier hoe we een product of service, en zelfs persoonlijke relaties waardevoller kunnen maken. Hij gaat daarbij vlot van een bezoekje aan de Albert Heijn naar Daft Punk en Burning Man.

Hij heeft het over ME-xperiences die WE-xperiences worden en over customer expressions die customer experiences vervangen. En hij heeft het over radicale content en over immediacy als criteria voor het opbouwen van marketingwaarde.

Als filosoof weet Peter als geen ander om het normale marketingdenken te overstijgen en om ons daarbij vanuit een inspirerend verhaal tot verrassende en vooral ook direct bruikbare inzichten te brengen.Kortom: Holy Trinity Thinking brengt een vernieuwend verhaal waarmee je meteen aan de slag kan!

En wie Peter ooit op een podium zag, weet dat zijn keynotes de perfecte combinatie van passie, ervaring en kennis uitstralen.  Dit alles versiert met een mooie vleug humor.

Keynote

we love events

Interessant voor Event Marketeers en Event Managers

Keynote opgebouwd rond het eerste boek ‘We love Events’ dat intussen is uitgegroeid tot een klassieker binnen eventmarketing.

Peter neemt je in deze keynote mee in een verhaal dat start ver voor zijn allereerste I love Techno uit 1995 en eindigt ver na 2019.

Het is een drieledig verhaal over (1) het creëren en toevoegen van waarde (concept) en (2) het verbinden in het hart (strategie), en het (3) brengen van al die waarde tot bij de eventbelever (eventmarketing).

Voor eventmarketeers en eventmanagers.

Als founding father van I love Techno en Fuse vertelt Peter rechtstreeks vanuit de praktijk.

Strategie en concept blijken opeens verrassend simpel te zijn.

Sessies van 2 uur, 3 uur (large), of 5 uur (extra large)

Gebracht met humor en met beeldmateriaal dat hij zelf heeft verzameld door de jaren heen!

Maar waarom toch die twee hartjes?

Workshop

Workshops van 1 tot 21 uur

Een duurzaamheidsworkshop die je toelaat om een eigen duurzaamheidsrapport of -plan op te maken.  Of een Holy Trinity Workshop die je helpt om experiences op een event te verbeteren? Laat het ons weten en we werken iets uit.

Vooral de 1 day Holy Trinity Workshop is heel populair! ‘s Morgens is er dan een crash course Holy Trinity Thinking, and in de namiddag kan je aan een eigen event werken om de experiences te verbeteren!

Peter is docent en gastprofessor en weet dus perfect hoe je iets moet uitleggen.

Van 1 uur tot 21 uur, alles is mogelijk. In principe is 40 deelnemers het maximum. Meer kan, maar dan moeten we dat wel vooraf weten. Zodat we de workshop kunnen aanpassen. 

Nog niet overtuigd?

Zie Peter Decuypere on stage