Keynote speaker

Peter on stage is een experience op zich! Passioneel, interactief en bij momenten redelijk hilarisch.

Inspirerende keynote speEches

Als een marketing expert en master in de filosofie weet Peter als geen ander om het voor de hand liggende marketingdenken op zijn kop te zetten. Hij neemt zijn publiek op een verrassende manier mee, en nog beter, hij voorziet ze van direct toepasbare inzichten. En dat alles op een inspirerende manier. Inzichten nuttig voor event- en andere marketeers. 

Keynote speeches kunnen ook aangepast worden aan een event of aan een specifiek publiek.
Stuur Peter een mail en we werken samen iets uit!  peter@peterdecuypere.com

Hier kan je trouwens het perspakket downloaden met foto’s die je kan gebruiken ter promotie van een keynote. 

Keynote

Holy trinity events

Dit is een keynote/workshop opgebouwd rond Peter zijn nieuw boek ‘Holy Trinity Events’,  die je op een synthetische manier toont wat events echt succesvol maakt.  Het gaat al lang niet meer alleen om nog meer goden op het podium (GOD-experiences), maar veel meer om het creëren van ME-xperiences en WE-xperiences.

Dit toont Peter aan in een inspirerend verhaal dat passeert langs Daft Punk, Formule 1, Burning Man, Tomorrowland en nog een stuk verder gaat tot in de gamewereld van League of Legends.

Peter brengt met deze keynote een verhaal dat niet alleen inspirerend kan zijn voor eventmarketeers, maar voor alle marketeers tout court.

Peter geeft constant inspirerende voorbeelden die je meteen zelf zal kunnen toepassen op je eigen events, groot of klein

Keynote

succes in 7 mislukkingen

Dit boeiend verhaal van succes en falen en succes en falen en nog maar eens succes en falen en succes behoort bij het boek Succes in 7 Mislukkingen, dat zal verschijnen in april 2023. 

Vanuit zijn eigen successen en mislukkingen vertelt Peter, soms op een hilarische manier, wat de fundamenten van succes zijn.

Hij eindigt met eenvoudige take-aways die ook in het normale dagelijkse leven heel nuttig kunnen zijn en je bij momenten ongetwijfeld de ogen wijd zullen openen!

‘Don’t get greedy’, of beter ‘Don’t get too greedy’, is een van die take-aways uit deze keynote. Vooral interessant voor jonge entrepreneurs, alhoewel de iets meer ervaren ondernemers hier ook wel heel veel zullen in herkennen. Onderhoudend en met veel zelfrelativering en humor gebracht.

Keynote

Is jouw event een holy trinity event?

Peter komt en analyseert on the spot jouw event of conference. Hierbij vertrekt hij uiteraard vanuit het  ‘Holy Trinity Events’ perspectief. Peter neemt dan foto’s op het event zelf en integreert deze onmiddellijk in zijn keynote speech.

Dit kan de ideale closing keynote speech zijn van jouw event, omdat Peter zelf een inspirerende en uiterst originele samenvatting maakt.

Kort gezegd: practice what you preach! Deze keynote maakt van jouw event een Holy Trinity Event.

Ooit een publiek een #guccigang masskaraoke zien doen? Het zou wel eens kunnen gebeuren op jouw event!

Keynote

holy trinity branding

Peter Decuypere trekt zijn ‘Holy Trinity Events-verhaal open naar marketing in het algemeen, en toont op een verrassend eenvoudige manier hoe we een product of service, en zelfs persoonlijke relaties waardevoller kunnen maken. Hij gaat daarbij vlot van een bezoekje aan de Albert Heijn naar Daft Punk en Burning Man.

Hij heeft het over ME-xperiences die WE-xperiences worden en over customer expressions die customer experiences vervangen. En hij heeft het over radicale content en over immediacy als criteria voor het opbouwen van marketingwaarde.

Als filosoof weet Peter als geen ander om het normale marketingdenken te overstijgen en om ons daarbij vanuit een inspirerend verhaal tot verrassende en vooral ook direct bruikbare inzichten te brengen.Kortom: Holy Trinity Thinking brengt een vernieuwend verhaal waarmee je meteen aan de slag kan!

En wie Peter ooit op een podium zag, weet dat zijn keynotes de perfecte combinatie van passie, ervaring en kennis uitstralen.  Dit alles versiert met een mooie vleug humor.

Keynote

we love events

Keynote opgebouwd rond het eerste boek ‘We love Events’ dat intussen is uitgegroeid tot een klassieker binnen eventmarketing.

Peter neemt je in deze keynote mee in een verhaal dat start ver voor zijn allereerste I love Techno uit 1995 en eindigt ver na 2019.

Het is een drieledig verhaal over (1) het creëren en toevoegen van waarde (concept) en (2) het verbinden in het hart (strategie), en het (3) brengen van al die waarde tot bij de eventbelever (eventmarketing).

Voor eventmarketeers en eventmanagers.

Als founding father van I love Techno en Fuse vertelt Peter rechtstreeks vanuit de praktijk.

Strategie en concept blijken opeens verrassend simpel te zijn.

Sessies van 2 uur, 3 uur (large), of 5 uur (extra large)

Gebracht met humor en met beeldmateriaal dat hij zelf heeft verzameld door de jaren heen!

Maar waarom toch die twee hartjes?

Workshop

Workshops van 1 tot 21 uur

Een We love Events workshop die je concept, strategie en eventmarketing uitlegt? Of eenHoly Trinity Workshop die je helpt om experiences op een event te verbeteren? Laat het ons weten en we werken iets uit.

Vooral de 1 day Holy Trinity Workshopis heel populair! ‘s Morgen is er dan een crash course Holy trinity Thinking, and in de namiddag kan je aan een eigen event werken om de experiences te verbeteren!

Peter is docent en gastprofessor en weet dus perfect hoe je iets moet uitleggen.

Van 1 uur tot 21 uur, alles is mogelijk. In principe is 40 deelnemers het maximum. Meer kan, maar dan moeten we dat wel vooraf weten. Zodat we de workshop kunnen aanpassen.

Nog niet overtuigd?

Zie Peter Decuypere on stage
NL