Consultant

Helpen waarde zien en ontdekken voor het waarde is! In 1995 heeft Peter de compleet onbekende groep Daft Punk geboekt voor zijn allereerste I Love Techno festival. Hij betaalde hen 75 euro. 

 

Inspirerende workshops van 1uur tot 21uur

Als founding father van het I love Techno festival (Gent) en Fuse Club (Brussel), consultant voor talrijke events, en docent aan verschillende hogescholen, weet Peter echt wel waar events over gaan.

Hij is ook master in de wijsbegeerte waardoor hij een opmerkelijke strategisch en conceptueel zicht heeft op evenementen.

Voor consultancy die verder gaat dan de zuivere expertise van events, werkt Peter veel als affiliate partner binnen de Callebaut Collective group.

Consultancy

Marketing

Fuse en I love Techno zijn wereldmerken binnen de technowereld, gekend van Singapore tot Poelkapelle. Peter heeft die merken bedacht en ontwikkeld vanuit het eenvoudige idee van de noodzaak van een constante en vooral ook opmerkelijke waardecreatie binnen een product. Door zijn methodes, uitgelegd in zijn boeken We love Events  en Holy Trinity Events kan je zelf vlug aan de slag om een marketingplan uit te werken, of om de waarde van je eigen event nog te optimaliseren.

Consultancy

Event

Een jarenlange ervaring als event manager en consultant, aangevuld met een brede theoretische kennis, maken dat Peter zich terecht een event expert mag noemen.  Vanuit die ervaring en kennis heeft hij zelf een duidelijke visie op de organisatie van events ontwikkeld, die hij ook heeft omgezet in vlot bruikbare modellen. Het is niet voor niets dat Peter tijdens de  covidperiode 2020-2021 door de Vlaamse Overheid als consultant is gevraagd om mee het eventbeleid uit te tekenen. 

Consultancy

strategie

Hoe bouw je de strategie op van een event? Hoe zorg je ervoor dat je droomevent finaal concrete werkelijkheid wordt? En hoe kan je de juiste sponsors vinden? Of hoe kan je als sponsor er net voor zorgen dat je het event kiest dat  helpt om jouw strategische doelstellingen te bereiken? Allemaal vragen waarbij Peter je kan helpen om het juiste antwoord te vinden.

Enkele gelukkige klanten

Logo Toerisme Vlaanderen
Testimonials

Vertrouwd door 500.000 klanten

Als je alle bezoekers van alle events neemt die Peter ooit heeft georganiseerd, dan is die 500.000 eigenlijk nog veel te weinig…:-)

NL