EVENT Consultant

ANALYSE – OPTIMALISATIE – PLANNING

CONSULTANCY MET DIRECT BRUIKBAAR RESULTAAT

Als founding father van het I love Techno festival (Gent) en Fuse Club (Brussel), consultant voor talrijke events, en docent aan verschillende hogescholen, weet Peter echt wel waar events over gaan.

Hij is ook master in de wijsbegeerte waardoor hij een opmerkelijke strategische en conceptuele visie heeft op evenementen.

Aan de hand van een aantal tools helpt Peter je om de eigen evenementen te analyseren, optimaliseren en acties te plannen. Eventueel kan er ook geholpen worden met de implementatie van de acties. Hoe dan ook, bij alle consultancy, en binnen alle workshops is direct bruikbaar resultaat het criterium.

Voor consultancy die verder gaat dan de zuivere expertise van events, werkt Peter veel als affiliate partner binnen de Callebaut Collective group.

Peter Decuypere bedenker en schrijver van Holy Trinity Events

Marketing

DUURZAAMHEID

Peter Decuypere Strategisch consultant

STRATEGIE

Consultancy

Marketing

Fuse en I love Techno zijn wereldmerken binnen de technowereld, gekend van Singapore tot Poelkapelle. Peter heeft die merken bedacht en ontwikkeld vanuit het eenvoudige idee van de noodzaak van een constante en vooral ook opmerkelijke waardecreatie binnen een product. Door zijn methodes, uitgelegd in zijn boeken We love Events  en Holy Trinity Events kan je zelf vlug aan de slag om een marketingplan uit te werken, of om de waarde van je eigen event nog te optimaliseren.

Consultancy

DUURZAAMHEID

Peter helpt je op weg om de duurzaamheid van je eigen event te analyseren en te optimaliseren. Hiervoor heeft hij een eigen tool ontwikkeld, die start vanuit heel concrete voorbeelden (SEA’s of Sustainable Event Actions) en die je finaal zal helpen om een eigen duurzaamheidsplan/rapport op te maken. 

De uitgewerkte SEA’s  voor het eigen event zijn uiteraard ook gelinkt aan de SDG’s  (Sustainable Development Goals) en aan de ESG-impactarea’s (Environmental, Social, Governance) waardoor ze verder kunnen worden gebruikt bij een Europese  CSRD-rapportering.

 

Consultancy

strategie

Hoe bouw je de strategie op van een event? Hoe zorg je ervoor dat je droomevent finaal concrete werkelijkheid wordt? En hoe kan je de juiste sponsors vinden? Of hoe kan je als sponsor er net voor zorgen dat je het event kiest dat  helpt om jouw strategische doelstellingen te bereiken? Allemaal vragen waarbij Peter je kan helpen om het juiste antwoord te vinden.

Enkele gelukkige klanten

Logo Toerisme Vlaanderen
Testimonials

Vertrouwd door 500.000 klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.